Expertkunskap

Expertkunskap

Sedan 1965 har vår passion varit att formspruta detaljer i plast. I snart 40 år har vårt fokus varit att tillverka medicintekniska produkter för Kirurgi och Gynekologi. Tack vare lång och innehållsrik erfarenhet inom plastens värld är vi på Wing Plast proffs på formsprutning.

Att vi har anpassade produktions- och packningslokaler för just sjukvårdsinstrument, stora rymliga lager för lagerhållning åt kunder och återförsäljare världen över, samt att vi står upp för personlig service och support, är ett bevis på att Wing Plast går att lita på!

Samlad expertis

Vi har ett stort kontaktnät och mångårigt samarbete med gynekologer, obstetriker, kirurger och uppfinnare i Sverige och Europa. Tillsammans med dessa tar vårt utvecklingsteam fram nya instrument och vidareutvecklar befintliga. Några av våra samarbetspartners är Linköpings Universitetssjukhus, Innovation Skåne och Danderyds Innovationscentrum. Vi samarbetar även med privatläkare för idéutveckling och samarbetar med olika innovationscentrum inom vården, både offentliga och privata, där idéer och innovationer tas fram för en bättre hälsovård.